U bent hier: Home  »  Trainingsacteur

Trainingsacteur

TrainingsacteurOp het werk wórdt wat afgepraat! Tijdens vergaderingen, sollicitatiegesprekken, functioneringsgesprekken, re-integratiegesprekken, verkoopgesprekken etc. Sommige gesprekken vragen extra voorbereiding. Ik kan daar als trainingsacteur bij helpen. 

Iedereen kan te maken krijgen met lastige of agressieve klanten en zelfs collega’s… Dat hoeft niet slecht af te lopen als lastige gesprekken vooraf geoefend en besproken worden.

Vraagt u zich weleens af: “Waarom reageert mijn gesprekspartner zo agressief of juist passief? Ligt het aan wat ik gezegd heb? Aan wat ik deed? Hoe ik keek? Mijn houding?”. Ik speel op deze aspecten in tijdens de training en vertel u (of uw werknemer) tijdens de evaluatie duidelijk wat er goed ging en waar verbeterpunten liggen. Ik werk altijd opbouwend!

Ik werk al sinds 2001 als trainingsacteur en heb daarbij al voor veel bedrijfstakken gewerkt: politie, winkels, horeca, scholen, verzorgingstehuizen en gemeentes.

Bekijk mijn trainingsacteur CV


Politie

Ik heb ruim 10 jaar voor de Politieacademie (en recherche) gewerkt. Ik deed daar o.a. aangifte van misdrijven, kreeg bekeuring na bekeuring, vocht hoogoplopende ruzies met collega-acteurs uit, werd in de boeien geslagen, kreeg het meest verschrikkelijke nieuws te horen en werd keihard ondervraagd als verdachte.

Elk rollenspel is anders. De casus, de opdracht van de docent, de reactie van de tegenspeler, de input van de omgeving… alles heeft invloed op het verloop van het gesprek.

Het vak trainingsacteur is daarom niet alleen waardevol, maar ook boeiend en verveelt nooit!

Terugspeeltheater

Ik heb ook gewerkt volgens het regiemodel, een vorm van ‘terugspeeltheater’ of ‘verbetertheater’. Daarbij is de input van de deelnemers groot. Twee acteurs spelen een bedrijfssituatie na, het publiek geeft aan wat er goed of slecht gaat. Er wordt vervolgens net zolang gespeeld tot er een reëel beeld van de ideale werksituatie ontstaat. Bij deze vorm van trainingsacteren kunnen serieuze problemen op een wat luchtiger manier onder de aandacht van een grote groep deelnemers worden gebracht.

Meestal werk ik samen met een trainer, maar soms werk ik ook alleen als trainer/trainingsacteur. In kleinere groepen werkt deze combi heel goed. 

Zoekt u meerdere acteurs of een trainer? Vraag gerust. Er staan veel goede trainingsacteurs én trainers in mijn adresboek!

Leveringsvoorwaarden

Zoals elke ondernemer werk ook ik met leveringsvoorwaarden. Deze worden in principe altijd meegestuurd met een offerte. Heeft u deze toch niet ontvangen? Vraag er dan gerust naar… Dat kan via de contactpagina.

Tarieven trainingsacteur

Ik hanteer als trainingsacteur dagdeeltarieven. Deze zijn wisselend per opdracht, omdat het tarief afhankelijk is van o.a. het aantal dagdelen en de rol die ik tijdens een training vervul. Daarom wordt per aanvraag een offerte gegeven. Mijn tarieven zijn heel redelijk, dus we komen er samen vast uit! Interesse? Ga dan naar de contactpagina.

De tarieven in een offerte zijn in principe altijd incl. overleg, voorbereiding en reistijd, maar excl. reiskosten (€ 0,25 per kilometer) en excl. 6 % BTW.

Enkele (voormalige) opdrachtgevers van Regina als trainingsacteur

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd!

Ik leer nog iedere dag. Van mijn werk, van de mensen met wie ik werk en de mensen die ik spontaan tref. Van het luisteren en kijken naar anderen. Door te lezen en te kijken of luisteren naar informatieve programma’s. Kortom, ik ben altijd op zoek naar kennis. Dat koester ik, want het leert me anderen en wereldse verbanden te begrijpen en dat vormt mij.

Over mij Neem contact op

Contact

Regina Eggink
(voorheen Lankreijer-Eggink)
Tel. nr: 06 - 12 779 448
Mail: info@communicatrice.nl
KvK-nr: 04074865
BTW-nr: Op te vragen

Social media