U bent hier: Home  »  Curriculum trainingsacteur

Curriculum trainingsacteur

NAAM : Regina Eggink (voorheen Lankreijer)
GEBOORTEDATUM : 1 juli 1969
RIJBEWIJS en AUTO : Ja
In bezit THUISSTUDIO: Ja
Kamer van Koophandel NUMMER: 04074865
BTW-NUMMER: NL001414626B77

Mijn Curriculum Vitae is door de vele freelance opdrachten zo omvangrijk, dat u hier een verkorte lijst aantreft van (voormalige) werk- en opdrachtgevers. Een volledig CV is op aanvraag verkrijgbaar.

Werkervaring

Als freelance TRAININGSACTEUR (sinds 2001):
Politie, recherche, ZevenSter Trainingsacteurs Amsterdam, Buro Impro Nijmegen, FactorActeurs.nl in Amsterdam, Leeuwendaal.nl in Rijswijk, De Spiegel in Haaksbergen, Living Tale Theater in Hoogezand en Stichting Vakbekwaamheid Horeca in Zoetermeer. Ik heb als trainingsacteur gewerkt tijdens diverse bedrijfstrainingen en met div. technieken. Ook heb ik ervaring met terugspeeltheater en moorddiners.

Als freelance ACTEUR (sinds 2001):
TV-commercial van Hooghoudt (via Sjouercasting.nl), een ondersteunende rol in de Talpa-serie Samen (via Kemna.nl) en als waarzegster op vele beurzen voor SVH.nl (Stichting Vakbekwaamheid Horeca).

Opleiding

MAVO, HAVO en Hoger Informatie en Communicatie Onderwijs (School voor Journalistiek) in Kampen.

Daarnaast heb ik nog heel veel cursussen en coaching gehad van de beste docenten op hun én mijn vakgebied. Zoals stemgebruik, zangles, verhalend schrijven, schrijven voor nieuwsbronnen, opnametechniek, trainingsacteren, etc. Ook deed ik meerdere cursussen kunstgeschiedenis (hobby).

Tot zover mijn ‘levensloop in ’t kort’. Meer weten? Ga naar contact en stel me je vraag!

Enkele (voormalige) opdrachtgevers van Regina als trainingsacteur

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd!

Ik leer nog iedere dag. Van mijn werk, van de mensen met wie ik werk en de mensen die ik spontaan tref. Van het luisteren en kijken naar anderen. Door te lezen en te kijken of luisteren naar informatieve programma’s. Kortom, ik ben altijd op zoek naar kennis. Dat koester ik, want het leert me anderen en wereldse verbanden te begrijpen en dat vormt mij.

Over mij Neem contact op

Contact

Regina Eggink
(voorheen Lankreijer-Eggink)
Tel. nr: 06 - 12 779 448
Mail: info@communicatrice.nl
KvK-nr: 04074865
BTW-nr: Op te vragen

Social media