U bent hier: Home  »  Blog

Blog

RedacteurJaren geleden heb ik onder de naam Gientje redelijk fanatiek een weblog volgeschreven met allerlei nieuws over media of curieuze zaken. Maar ook schreef ik meer of minder onderhoudende verhalen over privézaken. Mijn blog werd goed gelezen en ik kreeg veel reacties. Een leuke tijd, maar er ging ook vooral véél tijd in zitten. 

Na enkele jaren wist ik niet meer hoe ik mijn weblog moest combineren met mijn werk en privéleven. Er ging téveel tijd inzitten. Onder het motto ‘alles of niets’ ben ik toen gestopt met mijn blog. Maar ik dacht er nog vaak met plezier aan terug. Om je een indruk te geven van hoe en waarover ik op mijn weblog schreef heb ik er wat oude berichten vanaf geplukt en ze hier een plekje gegeven.

Inmiddels maak ik gebruik van de social media om mijn gedachten (zowel privé als zakelijk) digitaal op papier te zetten. Zie LinkedIn, Facebook en Twitter. Dus graag tot daar!?Een sterke familieband (fantasieverhaal)Pas de volgende ochtend merkte ze dat ze haar ring kwijt was. Het doosje was leeg! Een schok ging do...Lees dit artikel ›KennisJe kunt nooit genóeg weten! Maar je kan ook niet álles weten! Je kan wel je best doen om zoveel mo...Lees dit artikel ›Zie jij ook al groen?Zie jij ook al groen? Wordt het ooit nog wat met de Nederlandse taal? Persoonlijk draag ik ons cu...Lees dit artikel ›

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd!

Ik leer nog iedere dag. Van mijn werk, van de mensen met wie ik werk en de mensen die ik spontaan tref. Van het luisteren en kijken naar anderen. Door te lezen en te kijken of luisteren naar informatieve programma’s. Kortom, ik ben altijd op zoek naar kennis. Dat koester ik, want het leert me anderen en wereldse verbanden te begrijpen en dat vormt mij.

Over mij Neem contact op

Contact

Regina Eggink
(voorheen Lankreijer-Eggink)
Tel. nr: 06 - 12 779 448
Mail: info@communicatrice.nl
KvK-nr: 04074865
BTW-nr: Op te vragen

Social media