U bent hier: Home  »  Nieuwslezer

Nieuwslezer

nieuwslezerMet mijn stem werken, dat doe ik graag en goed! En als de combinatie met nieuwsredactie en radio er is, dan word ik helemaal blij, want dan combineer ik al mijn vaardigheden.

Nieuwslezen betekent: begrijpelijk vertellen, de juiste woorden beklemtonen, andere woorden juist ‘weglezen’ en duidelijk spreken.

Mijn stem is goed getraind en ook mijn kennis van taal en nieuws is groot. Daarnaast heb ik al met veel redactiesystemen gewerkt, maar zo nodig werk ik mezelf in een nieuw systeem in. Ook monteren vind ik leuk.

Soms loopt het werk van de nieuwslezer door in de functie van sidekick. Dan lees ik geen nieuws, maar praat ik over het nieuws, het weer of andere opvallende zaken met de presentator. Ik heb dat al vaak mogen doen en ik doe dat graag.

Ervaring

Ik heb al voor veel omroepen gewerkt als redacteur/nieuwslezer. Zowel landelijk als regionaal. Mijn stem is daarnaast regelmatig ‘bijgeschaafd’, o.a. door bekende nieuwslezers als Harmen Siezen en Hans Molenaar.

Bekijk mijn nieuwslezer CV

 

Tarieven

Voor uurtarieven kunt u het beste contact met mij opnemen. Ik breng veel ervaring mee, maar hoef niet het onderste uit de kan. We komen er in overleg vast uit.

Leveringsvoorwaarden

Zoals elke ondernemer werk ook ik met leveringsvoorwaarden. Deze worden in principe altijd meegestuurd met een offerte. Heeft u deze toch niet ontvangen? Vraag er dan gerust naar… Dat kan via de contactpagina.

Demo’s

Hier laat ik horen wat ik zoal kan. Beluister de demo’s en neem contact op als u iets mist. Ik stuur u op aanvraag graag demo’s voor uw archief, andere voorbeelden of een proefopname toe!

Enkele (voormalige) opdrachtgevers van Regina als nieuwslezer

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd!

Ik leer nog iedere dag. Van mijn werk, van de mensen met wie ik werk en de mensen die ik spontaan tref. Van het luisteren en kijken naar anderen. Door te lezen en te kijken of luisteren naar informatieve programma’s. Kortom, ik ben altijd op zoek naar kennis. Dat koester ik, want het leert me anderen en wereldse verbanden te begrijpen en dat vormt mij.

Over mij Neem contact op

Contact

Regina Eggink
(voorheen Lankreijer-Eggink)
Tel. nr: 06 - 12 779 448
Mail: info@communicatrice.nl
KvK-nr: 04074865
BTW-nr: Op te vragen

Social media