U bent hier: Home  »  Presentator

Presentator

redacteurDe lijst met omroepen waarvoor ik gewerkt heb is lang. Want als freelancer werk ik soms kort en soms lang voor een omroep. Daardoor zat ik het ene moment achter de microfoon van Radio Noord in Groningen, het andere moment in Hilversum bij de NOS, RTL FM of Yorin FM, of ik sprak de luisteraars toe in bijv. de Arnhemse studio van Radio Gelderland.

Mijn kennis van het landelijke en internationale nieuws is bovengemiddeld, dat houd ik goed bij. Mijn regionale kennis van de afzonderlijke provincies is uiteraard minder groot dan die van de vaste regionale collega’s.

Maar een ‘nieuwsgierige’ journalist kan overal werken, vertelde een hoofdredacteur me eens. En dat blijkt in de praktijk maar al te waar. Want de regionale omroepen werken in een geheel eigen gebied, maar hebben meer overeenkomsten dan verschillen.

Solide basis

Met mijn jarenlange ervaring bij RTV Drenthe, RTV Noord en Omroep Gelderland heb ik een goede basis. Respect voor de luisteraar is altijd en overal belangrijk, hoor en wederhoor wordt bij elk journalistiek medium toegepast en inlezen in een onderwerp moet ook als je de regio wèl kent. Bovendien kan het heel verhelderend zijn als er een ‘vreemde eend in de bijt’ is, want die stelt soms vernieuwende vragen…

Verschillend en toch gelijk

De microfoon, de studio, de redactie en de medewerkers mogen dan verschillend zijn en anders werken, maar dat maakt geen wereld van verschil. Dat is te overbruggen. Het werk wordt er goedbeschouwd alleen maar interessanter door. En het is zeer leerzaam om te zien hoe de diverse nieuwsredacties werken en met het nieuws omgaan. Ik kan daarin ook veel ervaring delen.

Ik heb inmiddels o.a. gewerkt voor de NOS, Yorin FM, RTL FM, VARA, RTV Drenthe, RTV Noord, Omroep Gelderland, Rebecca Radio, Simone FM en WaterstadFM.

Radiohoofd

Ik vind dat ik een typisch ‘radiohoofd’ heb, maar toch heb ik ook een aantal videopresentaties gedaan. Onder meer voor een afvalproject van de gemeente Hoogeveen en een introductiefilm voor het veiligheidsproject SWB van EduAlert. Ik ben niet bang voor de camera, maar ben voornamelijk buiten beeld actief.

CV qua presentatie

 

 

Tarieven

Voor uurtarieven kunt u het beste contact met mij opnemen. Ik breng veel ervaring mee, maar hoef niet het onderste uit de kan. We komen er in overleg vast uit.

Leveringsvoorwaarden

Zoals elke ondernemer werk ook ik met leveringsvoorwaarden. Deze worden in principe altijd meegestuurd met een offerte. Heeft u deze toch niet ontvangen? Vraag er dan gerust naar… Dat kan via de contactpagina.

Demo’s

Hier staan diverse demo’s van studio-opnames en live radio uitzendingen die ik in de loop der jaren gedaan heb. Beluister de demo’s en neem contact op als u iets mist. Ik stuur u op aanvraag graag demo’s voor uw archief, andere voorbeelden of een proefopname toe!

Enkele (voormalige) opdrachtgevers van Regina als presentator

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd!

Ik leer nog iedere dag. Van mijn werk, van de mensen met wie ik werk en de mensen die ik spontaan tref. Van het luisteren en kijken naar anderen. Door te lezen en te kijken of luisteren naar informatieve programma’s. Kortom, ik ben altijd op zoek naar kennis. Dat koester ik, want het leert me anderen en wereldse verbanden te begrijpen en dat vormt mij.

Over mij Neem contact op

Contact

Regina Eggink
(voorheen Lankreijer-Eggink)
Tel. nr: 06 - 12 779 448
Mail: info@communicatrice.nl
KvK-nr: 04074865
BTW-nr: Op te vragen

Social media