U bent hier: Home  »  Redacteur  »  Copywriter

Copywriter

RedacteurEen pakkende tekst… Wervend, aantrekkelijk, begrijpelijk, origineel? Waar een reclametekst niet allemaal aan moet voldoen! Want u wilt toch dat uw website, brochure, leaflet, mailing of andere reclameboodschap effect heeft? Deze moeten gelezen en liefst onthouden worden en bovendien de doelgroep aanzetten tot koop, of het aanvragen van informatie. Een goede, foutloze tekst is daarom onontbeerlijk en wordt door een goede copywriter geschreven!

Ik heb jaren bij een reclamebureau gewerkt en daar veel teksten geschreven. En ook heb ik jarenlang teksten geschreven voor het reclamebedrijf van mijn ex-man. Ook schreef ik veel als journalist bij krant en omroep, als freelance tekstschrijver en zelfs in mijn vrije tijd. Aan ervaring geen gebrek.

Goedbedoeld
Ik geef u altijd advies over de teksten die u wilt gaan gebruiken. Want soms is een tekst te lang, te technisch of vol vaktaal geschreven, leest ‘ie niet makkelijk weg, is de tekst niet gericht op de doelgroep of schiet deze om andere redenen z’n doel voorbij …
Uw concepttekst zie ik als een goede basis, maar er kan altijd nog aan gesleuteld worden om de bekende p…..s op de ‘i’ te zetten!

Breiwerk
Kortom; ik goochel graag en goed met zinnen en met woorden. Ik heb verstand van teksten èn van reclame. Maar ook voor journalistieke teksten, het schrijven van reportages, persberichten, etc. bent u bij mij aan het juiste adres!
Op verzoek breid ik van elke kluwen woorden een passende tekst! Of ik kijk uw teksten na en redigeer deze.

Wilt u een offerte aanvragen of een te redigeren tekst toesturen? Wilt u voorbeelden van teksten toegestuurd krijgen? Dat kan uiteraard 24/7 via de contactpagina

Leveringsvoorwaarden

Zoals elke ondernemer werk ook ik met leveringsvoorwaarden. Dus ook als het om tekstwerk gaat. Deze worden in principe altijd meegestuurd met een offerte. Heeft u deze toch niet ontvangen? Vraag er dan gerust naar… Dat kan via de contactpagina.

Tarieven tekstwerk

Voor het schrijven en redigeren van teksten geldt in principe een uurtarief van € 50,= per uur. Voor bijzondere opdrachten wordt de prijs in overleg bepaald. Mijn tarieven zijn heel redelijk, dus we komen er vast wel uit! Vraag een offerte aan via de contactpagina.
De tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief reiskosten (€ 0,25 per kilometer) en exclusief 21% BTW.

Enkele (voormalige) opdrachtgevers van Regina als copywriter

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd!

Ik leer nog iedere dag. Van mijn werk, van de mensen met wie ik werk en de mensen die ik spontaan tref. Van het luisteren en kijken naar anderen. Door te lezen en te kijken of luisteren naar informatieve programma’s. Kortom, ik ben altijd op zoek naar kennis. Dat koester ik, want het leert me anderen en wereldse verbanden te begrijpen en dat vormt mij.

Over mij Neem contact op

Contact

Regina Eggink
(voorheen Lankreijer-Eggink)
Tel. nr: 06 - 12 779 448
Mail: info@communicatrice.nl
KvK-nr: 04074865
BTW-nr: Op te vragen

Social media